Cocoon vouwwagentent compleet

Inclusief kuipgrondzeil

Holtkamper Cocoon vouwwagentent compleet (occasion)

Heb je een Cocoon Expedition of M en is de tent aan het einde van zijn latijn? Dan is deze complete vouwwagentent misschien wel iets voor jou! We leveren hem compleet met kuipgrondzeil en de wagenzeilen. De tent is in goede staat, zie ook de foto's en videopitch op onze website. 

 

Eigenschappen van deze Cocoon vouwwagentent:

- Vouwwagentent model Holtkamper Cocoon Expedition (M), gekocht bij Holtkamper in 2013 als magazijnmodel

- Inclusief luifel van 1.50 meter diep met 1 aanritsbare zijwand en 1 oprolbare zijwand

- Gebruikssporen maar in goede staat;

- De kunststof ogen op de hoeken van het kuipgrondzeil zijn niet allemaal meer heel maar afspannen met de tentrubbers is sowieso de betere manier

- Desgewenst zonder wagenzeilen (dus groene 'kuip' die het wagentje vormt en bijbehorende softtop)

 

Voor alle duidelijkheid: de wagen met chassis die je op de foto's ziet hoor er dus NIET bij. Ook het tentframe, lattenbodembed en binnentent zitten er niet bij. 

 

Installatie: 

Je ritst je oude Cocoon tent van de wagen en van het frame (zo gedaan). Dan deze tent er weer op en klaar! Of vervang ook de wagenzeilen door de oude te verwijderen (goed te doen).

 

Compatibiliteit: 

Heb je een Cocoon die erg lijkt op deze Cocoon? Dan kun je deze vouwwagentent er waarschijnlijk zo opritsen (dus zonder dat je de wagenzeilen hoeft te vervangen). Heb je een iets andere Cocoon dan is plaatsing ook altijd mogelijk maar heb je hiervoor ook de wagenzeilen nodig. Weet je dit niet zeker, bestel hem dan helemaal compleet, dan kun je de wagenzeilen eventueel alsnog binnen 14 dagen retourneren.

 

LEVERINGSINFORMATIE

We verzenden dit product gratis naar een DPD Parcelshop bij jou in de buurt! Je ontvangt een ophaalbericht per e-mail zodra het pakketje is aangekomen.

 

Kies mét of zónder wagenzeilen:

1.450,00 €

  • Beschikbaar!
  • Bezorgdatum in overleg

Videopitch

Foto's